Velkommen

Velkommen til Bærum Pistolklubbs hjemmeside på nettet. Her kan du finne informasjon om de aktivitetene som finnes i klubben, resultater fra stevner og klubbmesterskap i BPK og noen tips om skyting generelt. Vi har også en samling med linker til andre klubber og sider på nettet av interesse for skyttere, samt presentasjoner av de ulike skyteformene med håndvåpen i Norge.

Pistolskyting er en flott hobby og idrett for menn og kvinner i alle aldre, der man kan møte andre med samme interesse som en selv. Noen er med fordi de synes det er gøy å skyte på blink, mens andre liker å konkurrere med andre og seg selv. I konkurranser blir skytterne delt inn i klasser slik at alle kan konkurrere med andre skyttere på sitt eget nivå. Pistolskyting er en idrett og hobby du kan ha hele livet.


BPK

Bærum Pistolklubb
Postboks 101
1332 Østerås
Orgnr.: 975684199
Web: www.bpk.noBærum Pistolklubb er tilsluttet Norges Idrettsforbund og Norges Skytterforbund. Norges Skytterforbund er tilsluttet International Shooting Sport Federation. Bærum Pistolklubb hører hjemme i Akershus skytterkrets men har også mange medlemmer fra Oslo. Klubben har en svartkruttgruppe som er tilsluttet Norges Svartkruttunion, og en gruppe som er tilknyttet Norges Metallsilhuettforbund. Bærum Pistolklubb er for tiden ikke tilsluttet SWS og NFPS.

Bærum Pistolklubb ble stiftet i 1982 og har ca. 450 medlemmer. Klubben har aktiviteter innen svartkrutt-, felt-, luft-, ISSF- og metallsilhuett-skyting.

Klubben har et eget klubbhus på Løvenskioldbanen og en flott ny utendørs 25m skytebane med svingskiver utenfor klubbhuset. I vinterhalvåret leier klubben baneplass på innendørsbanen på Norges Idrettshøyskole ved Sognsvann i Oslo.

Enkelte av sidene er kun åpne for medlemmer i Bærum Pistolklubb. Dette er sider for resultater fra interne klubbmesterskap mm. som ikke burde være av interesse for andre enn klubbens medlemmer. Brukernavn og passord som trengs for å få tilgang til disse sidene finnes i klubbens informasjonshefte som finnes på alle banene og i klubbhuset.

Se her!

Merk at disse sidene ikke blir oppdatert. Bærum Pistolklubb har laget nye sider! Siden er kun ment som en service til gamle brukere av BPKs's sider og vil forbli slik de var i april 2008 ved overgangen til nye sider. Alt nytt matriale og oppdateringer fra meg vil skje in den nye strukturen direkte under www.pistolskyting.info.