Resultatark

Ronny A. Nilsen

Denne siden inneholder det du trenger for å lage dine egne resultatark for ISSF stevner. Filene er på PDF format og er laget slik at hvis du skriver de ut enkeltsidig på på A4-format så vil du kunne dele arkene i to og lage huller med en hullmaskin og sette det hele inn i en A5 perm. Deretter er det bare å skrive ut flere ark etthvert som man trenger det.


PDF-Dokumenter

For å sikre riktig gjengivelse av dokumenter benytter vi PDF-format.

Dette gjør at du som leser er sikker på at alt blir riktig gjengitt. Du kan selv skrive ut ditt eget eksemplar av dokumentene, med layout slik det var tenkt fra BPK. I tillegg har du muligheten til å søke i dokumentet etter ting av interesse.

PDF åpnes i et gratis program som heter Adobe Acrobat. Skulle du ha problemer med å lese PDF-dokumentet, kan du hente en ny versjon av Adobe Acrobat Reader ved å klikke på Adobe-ikonet:

.


Standard

Resultatark
Resultatark for stevner i skyteprogrammet standard.

VM fin/grov

Resultatark
Resultatark for stevner i skyteprogrammet VM fin/grov.

Hurtig fin/grov

Resultatark
Resultatark for stevner i skyteprogrammet hurtig fin/grov.

Silhuett

Resultatark
Resultatark for stevner i skyteprogrammet silhuett.

Resultatkort

Resultatark
Dette er et generelt resultatkort som kan brukes til å føre resultater fra alle ISSF skytegrenene. Hvis du ikke ønsker å ha flere ulike resultatark å forholde deg til, så er det bare å skrive ut en bunke av dette resultatkortet.

Se her!

Merk at disse sidene ikke blir oppdatert. Bærum Pistolklubb har laget nye sider! Siden er kun ment som en service til gamle brukere av BPKs's sider og vil forbli slik de var i april 2008 ved overgangen til nye sider. Alt nytt matriale og oppdateringer fra meg vil skje in den nye strukturen direkte under www.pistolskyting.info.