Video

Slow-motion

Under er noen videoklipp i slow-motion som illustrerer hvordan et våpen oppfører seg når man skyter. Klippene er hentet fra http://www.sscmagnum.de/hochgeschwindigkeitsvideos.htm og de har flere videoer enn det utvalget som ligger her.

Opptakene er gjort med spesialkamera og mange bilder pr. sekund. En del av klippene er tatt med opptil 2000 bilder pr. sekund, mens andre er med "bare" 1000 bilder pr. sekund. Det er ganske lærerikt å kunne observere hvordan en pistol oppfører seg når skuddet går, både hvordan mekanismen omlader våpent, men også å kunne se at kula kommer ut før våpnet og rekylen blir merkbar.

Videofilmene er relativt store (fra 500Kb til 1Mb) så vennligst ikke last de ned på dagtid mellom klokken 08:00 og 18:00 på hverdager da det tar en del båndbredde.

Jerry Miculek

3 verdens rekorder med revolver, mannen er ingen ringere enn Jerry Miculek. Først 8 skudd på 1 sekund, så 8 skudd på fire mål på 1.6 sek og til slutt 6 skudd på tre blinker, omladning og 6 skudd på 3 blinker på 2,99 sekunder !!!

Video

Diverse

Se her!

Merk at disse sidene ikke blir oppdatert. Bærum Pistolklubb har laget nye sider! Siden er kun ment som en service til gamle brukere av BPKs's sider og vil forbli slik de var i april 2008 ved overgangen til nye sider. Alt nytt matriale og oppdateringer fra meg vil skje in den nye strukturen direkte under www.pistolskyting.info.