Innflyttingsfest for KaddeXP

 
  Stille før stormen. Henning roer'n med en pils på verandan. Mikal diller med noe. Storesøstra til Ingvar. Fin blå himmel. Thomas. Kjennetegn: Sommerhatt (Og MultiPass(TM) med SP1). Husk! Det er forbudt å dette ned av verandaen.  
 

 
  Endelig et bilde med bra lyssetting. Folk har begynt å grille. Morten er litt bekymra. Mikal er Norges største PokeMon fan... Henning har ingen planer om å flytte seg fra den stolen. Morten og Bård liker sofaen til Lars.  
 

 
  Anders holder foredrag om drifting av studentkjellere (eller smisker han med ØU-leder for å få mer penger?) Anders leker elgeleken. Kirsti er sjokkert over at det taes bilder. Morten, Ida, Anders og Bente har ankommet festen. Stua er tom.  
 

 
  Way cool! Lillesøstra til Ingvar, og det sinsykt stygge askebegeret hans. Rune viser ryggen til kameraet. En tunge... Hm.. Dette bildet virker kjent...  
 

 
  Nei! Det er ikke lov til å spy over rekkverket. Litt difust bilde av Lars. Anette i partyhumør... :) Pølser er populært... Morten later som om han røyker.  
 

 
  Henning viser stolt fram Taddy Porter ølen sin. Naboen har fått opp værhane... Og han har malt huset. To strøk, har ikke malt listene enda... Han leide inn lift i fjor, vaska hele huset og skulle male det da, men han fikk ikke tid. Nå har han endelig klart å male det. Mr Mafia... Sigaren er framme. Bård sammenligner Taddy'n med Carlsberg...  
 

 
  Gotta have 'em all! Ett øre. Biosteps'ene til Morten... Playboy channel. Farlig mye stash begynner å samle seg på rekkverket.  
 

 
  Flere damer! Ingvar prater med damene. Morten må klare seg med en plastikk dame... Skål! (Vil ikke vite hva som er oppi det glasset...) Hvem er disse egentlig?  
 

 
  Er ikke det øllet litt dødt? Er det egentlig øl? Driver du å sjenker nabo'n din? :) The heavens above! Gutta i sofan... Autosensur... Mikal har sjenka Martin... Doh! Autosensuren funker ikke lenger...  
 

 
  Anders Da(h)len. Kjennetegn: Sinsyke kinnskjegg). Enda et bilde. Har Martin sitti sånn veldig lenge, eller har disse bildene blitt tatt med veldig kort mellomrom? De andre(TM). Rune Olsen.  
 

 
  Det er iallefall en som er full nok her... Dahlen igjen.. Hm.. Ingvar? Det rolige hjørnet. Det rolige hjørnet fra en annen vinkel.  
 

 
  Det skjer noe spennende inne... Fredrikke har kommet! Galadriel i Lord of the Rings.... Buhu! De vil ikke spille min musikk! Fra venstre: Ragnhild, Morten, Bente og Anders. Ida helt til høyre i stolen. Sofaen er bært ut.  
 

 
  Morten holder foredrag om bruk av kamera. Musikk diskusjon. Bård og Anders Høkedal (uten H) mekker playliste. Rune er en vampyr! Her må motivet være Fredrikke tror jeg...  
 

 
  Anders leker med noe... Rune Ersdal. Ragnhild og Morten. Mr. Ersdal. Fredrikke snakker med Lars.  
 

 
  He's gonna pop! Doh! Martin sitter sånn fremdeles... Fuck off! MARTIN!!!!! Bad hairday... :)  
 

 
  Erlend Garberg. Hææ? Let's Rock and Roll! Gjengen diskuterer Indy... Bayer!  
 

 
  Bayerfat! Anders og Kirsti. Fredrikke Musæus. Ragnhild Skeie. Inge Kulander. Hennings alviske bror.  
 

 
  Britt Ronja, Inges alviske kjæreste. Silicon Graphics. Lars mekker playliste.. Alviske ører... Bruker han sminke?  
 

 
  Sinsykt dårlig bilde... The Don... Spørsmålet er om han fremdeles gjør grimaser.. Hm... vanskelig spørsmål... Må tenke litt på den... Noen har tent bål på bordet...  
 

 
  Eh... Kan egentlig bare tenke meg ett mulig motiv her... :) Noen kom for sent og bommet på huset... Blitzen har ikke lang nok rekkevidde. Anders Dahlen. Rune Olsen?  
 

 
  Masse folk. Inge. De som kom for sent. Marianne og en venninne En konspirasjon er på gang. Bente er sjokkert...  
 

 
  Ragnhild syntes konspirasjonen er teit. Britney leker DJ. Inge syntes musikken er dårlig. Martin gjør ikke grimaser! Inge drikker Bayer. Anette og Erlend ser på Middle-Earth kart.  
 

 
  Inge er blid igjen. Bayer funker hver gang... Morten er også blid. Erlend og Anette er også blide.. Playlisten. Thomas.  
 

 
  Ingen anelse... Linselus.. :) Flere linselus... Teit fotograf. Venninnen til Marianne... Eller er det søstra?  
 

 
  Enda et bilde... Tro ikke at du er lei! Det er jeg som er lei av å skrive kommentarer! Nå er jeg blid. Nå er jeg sinna nå! Tror aldri jeg har vært SÅ sinna! At det går ann å være så sinna! The Dance Floor...  
 

 
  Anders og Marianne Tror det er søstra jeg... Det patenterte øl-gliset til Thomas. Ragnhild og Kirsti leker med juletre. Kirsti og Rune.  
 

 
  'Jeg er helt uskyldig jeg!' Do-kø. Ny øl! Spøkelsene henger på veggen bak. Margareth Dahl.  
 

 
  Spøkelsene er skumle! Hva er det greiene i håret? Eh... Hehe.. ;) Hm... Det fantastiske mobile tappetårnet. Lars passer på...  
 

 
  Do-køen up-close. Nytappet (undertappet) bayer. Nå går de gamle hjem, hjem til sitt gamle hjem, nå går de hjem. Fredrikke og Lars i døra. Her er det noe dritt på kameraet. Se over venstre øyet til Thomas f.eks...  
 

 
  Kjedelig. Haha! Kjempemorsomt... Du er bare fire timer for sent ute... I am so cool! Closeup. Morsomheter.  
 

 
  Playlistmekking. Kø ut av rommet til Henning. Masse folk. Hvor er IngBar? Dette bildet har vi vel sett før?  
 

 
  Fin vegg. Impressive! Mere dansing. Da DJ! Nå er det virkelig liv på dansegulvet!  
 

 
  Har du høyrt lyden frå den nye modellen til Bell? Morro.. Hvem er det som tar alle disse bildene? Praten fortsetter. Helt mørkt..  
 

 
  Glad jeg ikke skal rydde det bordet i morra... Dette bildet har vi også sett tidligere... Dette og tror jeg.. Alvene fester. Morten sjekker opp Ragnhild.  
 

 
  I am a zombie! P-A-R-T, Why? Because I gotta! Festen tar av.