Meny

Hovedside

Om meg
CV
Bilder
Matoppskrifter

Gloser97
UPS Monitor

Linux retro

Bilder

Nyere bilder

Meg og dama drikker Guinnes Jeg og dama, Silja, koser oss med Guinness i RF-kjelleren. Silja har bursdag og er i kjempehumør!
Silja på Vettakollen Silja hviler ut etter turen opp til Vettakollen. Bildet ble tatt 12. juni 2004, det var litt skiftende vær, men sol når bildet ble tatt.
Oslo fra Vettakollen Utsikten fra Vettakollen. Bildet er tatt på samme tur som bildet over.
Meg og brødrene mine ved Jarlsberg gåren i Tønsberg Vel, dette bildet kan vel kanskje ikke sies å være så nytt. Men det har nylig blitt scannet inn. Jeg er til venstre, Kjetil i midten og Inge til høyre. Rangert etter alder.
Meg og brødrene mine i hagen 16. Mai 2004. Dette bilde er av litt nyere dato. Her er Kjetil til venstre og Inge til høyre. Inge har her nettopp blitt 20, Kjetil er 22 og jeg er 26.

Snowboard

Meg og Morten har pause Jeg, Morten og Christin er i Norefjell og står Snowboard. Vi har endelig funnet et sted å ta pause. Christin er fotograf. Morten til høyre.
Jeg står på snowboard Jeg har fått på meg snøbrettet igjen og fått opp farta. Sjekk den stilen! Jeg er helt rå på snowboard!
Afterski Endelig har bakken stengt. Sliten! Ikke mer snowboard i dag. Men det var morro da... :)

Michael Meeks og Alan Cox i RF-kjelleren

Meg i samtale med Michael Meeks Meg i konsentrert samtale med Michael Meeks i RF-kjelleren. Bilde ble tatt av Alan Cox når han og Michael Meeks var en tur i norge for å holde gjesteforelesning på universitetet.
Meg snakkende med Alan Cox Her er jeg til høyre i bildet. Bildet ble tatt av Alan som en hevn for at fotografen i midten av bildet drev og tok bilder av ham. :)

Bilder fra hjemme i Sandefjord

Den gamle Kulander-familiemaskina Den gamle travernen av en PC jeg lærte å programmere på.
Min gamle laptop Den enda gamlere traveren jeg kjøpte for 100 kroner for å drepe X når det hang seg på den andre maskina. Det er en ekte Zenith "bærbar" XT-maskin. Ikke særlig rask, og heller ikke særlig bærbar, men den funker fremdeles. Batterilevetiden er på ca 15 minutter. Og nei, jeg har ikke klart å boote Linux på den.. :(
Hjemmehjemme Huset der jeg bodde fra jeg var 10 år til jeg var nærmere 20. Her ser man også campingvogna til foreldrene mine.
Hjemmehjemme sett fra hagen Her er huset sett fra hagen. Det er opplagt ikke tatt midt på sommeren.

Bilder fra Skjold

Sannan Kaserna jeg bodde i når jeg var på Skjold.
Pubn Pubben i Øverbygd ("byen" der Skjold ligger). Her kan man kjøpe alt fra Mauken pizza (grandiosa med ekstra fyll) til dårlig Øl. Men de gjør det nok bra med tanke på at det er eneste pub i mils omkrets.
Øverbygd Øverbygd sett fra kiosken i "byen". Bygningen man ser er barneskolen hvor barna til alle befalene går. Bak den og til høyre ser man Hattavarre, et altfor høyt fjell jeg ble lurt med opp på første helga etter at jeg kom til Skjold.
Øverbygd fra luften Her er Øverbygd sett fra lufta. Litt over midten av bildet kan man se Maukstadmoen leir. Dette var leiren jeg bodde i. Holmen ned og til venstre for Maukstadmoen er Holmen leir. Her trener de ingeniør soldater. Over Maukstadmoen er Mauken skytefelt. Du vil IKKE være der.
Blomstereng Et bilde tatt på vei ned fra Hattavarre. Siden jeg ikke er verdens raskeste meneske, ble jeg selvfølgelig gående sist. Derfor fikk jeg tatt dette fantastiske bildet.
Bell helikopter Et bilde av et Bell helikopter vi hadde på kompanikontoret.
Bataljon i skarpt Et bilde av Infanteri Bataljon 2 under en øvelse med skarp ammunisjon. Strekene på bildet er lysspor etter kulene.

Andre bildeserier

Bilder fra Danmarksturene: DK-crew Ultimate Edition

Bilder fra inngrillinsfesten på KaddeXP: KaddeXP inngrillingsfest

Bilder fra innflyttingsfesten på KaddeXP: KaddeXP innflyttinsfest

Bildegalleri fra Kadde.NET: Kadde.NET galleri

Valid XHTML 1.0!
Valid CSS!
Mozilla NOW!