print logo

Innlevering av oppgaver med Devilry

For å levere inn og rette oppgaver bruker vi Devilry, et nytt, fleksibelt og brukervennlig system, utviklet av studenter ved Institutt for Informatikk. Dere logger dere inn på Devilry ved å følge linken på kursets forside. Bruk deres vanlige UiO-brukernavn og -passord for å logge inn. Det anbefales å bruke topp moderne nettlesere som Firefox, Opera eller Chrome for å levere oppgaver gjennom Devilry.

For hver uke dere skal levere inn oppgaver vil dere finne én oppgave ("assignment") i Devilry. Her må dere ukentlig levere inn oppgaver før søndag kveld kl 23:59. For hver uke kan dere laste opp så mange av ukas oppgaver dere vil, og dere kan levere så mange ganger dere ønsker. Det er alltid den siste innleveringen som vil bli rettet.

Om dere har en særskilt grunn til å levere sent (f. eks. sykdom) kan dere levere etter fristen, og ta kontakt med kursadministrasjonen og be om at oppgavene rettes.Oppgaver som leveres etter fristen blir ikke rettet med mindre man får innvilget unntak, som kun gis i særskilte tilfeller.

Publisert Sat, 21 Dec 2013 22:54:27 +0100